geld

Snel geld lenen

Geld lenen

Let bij een Doorlopend Krediet ook goed op dat je niet te veel rente betaalt, met rente die te hoog is kun je met dat geld ook andere dingen doen, zoals een keer uit eten gaan, of ergens anders geld mee verdienen. Maar het is niet alleen de rente waar je op moet letten, je moet ook de voorwaarden goed lezen.

 

Vroeger was er een bedrijf dat ook veel geld uitleende, als je daar een Doorlopend Krediet wilde afsluiten dan werd er gelijk geprobeerd om je allerlei verzekeringen aan te smeren, de kosten waren daar zo hoog van dat een hoop mensen in de problemen kwamen en de lening niet meer konden terug betalen. Maar gelukkig bestaat dat bedrijf niet meer, maar het geeft maar aan dat je bij het afsluiten voor wat voor een lening dan ook je goed moet opletten waar je voor tekent. Krijg je allerlei papieren voorgeschoteld waar je niets van snapt voor het afsluiten van een Doorlopend Krediet, laat deze papieren eens doorlezen door iemand die er veel verstand van heeft.

 

Met een Doorlopend Krediet ben je altijd zeker van een geld reserve, maar het gevaar bestaat ook dat je er nooit meer van af komt, daarom is het in sommige gevallen beter om misschien een Persoonlijke lening af te sluiten. Met een Persoonlijke Lening ben je er na verloop van tijd ook weer helemaal van af.

Een Doorlopend Krediet kan oneindig doorlopen als je steeds weer geld op blijft nemen, de geldverstrekker vindt dat natuurlijk niet erg want de rente loopt gewoon door. Vind je het geen probleem om dit te betalen en om de lening lang door te laten lopen dan kun je natuurlijk gewoon voor het Doorlopend Krediet kiezen. Bij het AFM en de Ombudsman kun je terect voor informatie over het lenen geld.

 

Doorlopend krediet

Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet wordt gebruikt om er voor te zorgen dat je een geldbuffer hebt voor als er iets kapto gaat of je moet iets aanschaffen wat je ineens dringend nodig hebt zoals een 60 inch smart tv, want als je dat niet in huis hebt staan dan kun je beter in Volendam gaan wonen.

 

Het voordeel van een Doorlopend Krediet is dat de rente hier op relatief laag is en je terugbetaalde termijnen weer kunt opnemen. Het Doorlopend Krediet wordt niet op je rekening gestort, maar in plaats daarvan kun je van het geleende bedrag gebruik maken zolang het Doorlopend Krediet actief is.