geld

Snel geld lenen

Geld lenen

Een Minilening is een lening voor een bescheiden bedrag die je binnen een bepaalde looptijd weer in zijn geheel moet terugbetalen, meestal ligt deze termijn ronde de 30 dagen. Een Minilening is dus geen lening die je uitgesmeerd kunt terugbetalen over een heleboel termijnen, grote voordeel is dat je van een Minilening ook weer snel af bent en je dus niet jaren lang aan het afbetalen bent, dat is met een Minilening niet het geval, het heeft dus zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen.

 

Wil je voor een Minilening in aanmerking komen dan is een negatieve BKR registratie geen enkel probleem, heb je dus een BKR registratie dan kun je ook gewoon terecht voor een Minilening. Je moet wel boven de 21 jaar zijn en een vast inkomen hebben, anders kun je geen Minilening afsluiten. Je ziet dat voorwaarden hier voor erg laag zijn, dat betekent dus dat er een hoop mensen van gebruik kunnen maken.

 

Ook als je snel geld nodig hebt dan kun je geld lenen wat je snel op je rekening hebt, soms wel binnen 10 minuten. Wil je je geld zo snel op je rekening, dan moet je wel eens eerder een Minilening hebben afgesloten, een tweede keer lenen gaat een stuk sneller dan de eerste keer. Daarom is het ook zo belnagrijk dat je je lening netjes terugbetaalt, dan kun je er de volgende keer ook weer terecht. Doe je diet niet dan kun je voor een vervolg worden uitgesloten, heb je ook nog een negatieve BKR, dan kun je daarna helemaal nergens meer terecht voor een lening, pas hier dus goed mee op.

Een Minilening wordt ook wel een Flitskrediet genoemd.

minilening